indsigt i håndværker firma

Som ejer af en virksomhed, bliver du tit konfronteret med udfordrende spørgsmål hver eneste dag. Folk kommer til dig at med selv de mindste problemer uden en tanke om, at du måske allerde er igang med noget andet. Det kan til tider virke som du skaber disse problemer for dig selv uden at vide det. Det er netop det emne, jeg vil skrive om her. Den enkle håndværker magt.

Vi har ofte mange tanker i vores arbejde, medmindre der er en stor hindring vi skal overvinde og vi skal fokusere på noget bestemt. Når disse spørgsmål kommer op sker det, at varmen i kroppen er skruet op endnu højere. Vi begynder at blive forvirret , og vi spekulerer på, hvordan det hele begyndte. Men du har faktisk en indflydelse på, hvordan det hele forløber i dit firma, og det hedder indsigt.

Som en leder i din virksomheds liv, og for dem omkring dig, føre du an i hvordan andre interagere med dig. Hvordan du selv har det med den rolle, spiller en afgørende rolle for arbejds miljøet. Hvis du mener, at ingen er i stand til at løse problemer, er det sikkert at ingen kan. Hvis du mener at folk , i sagens natur, er gode, vil du kunne finde dokumentation for dette i alle mulige situationer.

For et par år siden havde jeg en tro på, at hver gang jeg gik på ferie, ville tingene gå galt i virksomheden. Dette tror jeg ikke på mere, fordi mine hold har de færdigheder til at udføre opgaven. Sidst da jeg forlod , ville jeg modtage endeløse e-mails og opkald omkring forskellige emner. Chefen under mig prøve at kontakte mig, og her ville der begynde en cyklussen. Jeg ville kontakte teamet der hjem og stille spørgsmål, koordinere løsninger og udføre planer. Dette vil fortsætte indtil ferien var fordi. Så husk altid at have indsigt i dit håndværker firma, så du kan holde fri når du holder fri !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.